M'agrada tenir amics a casa a l'estiu, m'agrada saber que mentre estic a la feina hauran aprofitat per anar a la platja, a la piscin, a escalar... M'agrada quan arribo i entre el Joan i ells s'han preocupat de fer el dinar perque pugui descansar una mica abans de tornar-hi. M'agrada encara que després vagi una mica cansada al no portar el ritme de sempre i m'agrada quan em donen bones noticies!
Ahir tenia ganes de fer alguna cosa diferent, alguna cosa que no hagués fet encara i em vaig decidir per un pastis de xocolata i formatge. Mmmm, no hi ha paraules, la base de xocolata és deliciosa i la crema de formatge.... sense paraules.
Per la base
250 gr mantega (jo he fet servir la meitat de mantega i la meitat d'oli)
420 gr sucre
2 ous
380 gr farina
60 gr cacao en pols
1 cullaradeta bicarbonat
Pel topping
300 gr Philadelphia
60 gr sucre glass
1 ou
1 bandeja de forn de 23cmx30cm
Batre la mantega amb el sucre fins que quedi espongós. Afegir els ous, un a la vegada. Afegir la farina, el bicarbonat i el cacao en dos vegades. Acabar de barrejar amb les mans.
Separar un quart de la massa i guardar-la a la nevera en paper film.
Amb la resta de la massa cobrir la bandeja, deixar-la reposar a la nevera durnat 30 minuts
Calentar el forn a 170º. Treure la bandeja del forn i fornejar durant 20-25 minuts.
Deixar refredar abans de posar-li el topping. No apagar el forn
Batre el formatge i el sucre fins que estigui espongos. Afegir l'ou.
Posar la barreja damunt la base de xocolata. Agafar el quart de massa que tenim a la nevera i trencar-la a trossets per damunt.
Deixar al forn durant 25 minuts aproximadament. Deixar refredar i després posar a la nevera durant unes quantes hores.
El procés és lent, però de debó que mereix la pena!
mmmm... Jo el vull probar!
ResponderEliminarporfi, fes un per casa...ets una artista dels dolços.
ResponderEliminarVinga va... Ho probaré, i si després no queda bo, que???
ResponderEliminar