viernes, 24 de mayo de 2013

Chai-Tea Mini cupcakes.

Fa un munt de dies que no publico res dolç. Sembla que amb la maternitat he deixat el forn apagat, però no es així, només passa que no tinc document gràfic dels pastissos i magdalenes que he anat fent aquests mesos.
Però avui he fet fotos d'uns mini cupcakes de te chai.

Aquí estan recient sortits del forn!

La recepta està treta del llibre Cupcakes de la Martha Stewart (qui la tingués de veïna!!!)

Ingredients:
3/4 tassa de llet
2 bosses de te negre
2 tasses de farina
1 culleradeta i mitja de llevadura Royal
1/4 culleradeta pebre negre recient molgut
1/4 culleradeta canela
1/4 culleradeta gengibre
un pessic de clau
un pessic de nou moscada
4 cullerades mantega
3/4 tasses sucre moreno
2 ous a temperatura ambient

1. Precalentar el forn a 170º. Escalfar la llet fins que comenci a bullir i posar les bossetes de te, deixar reposar 15 minuts, treure les bosses i deixar refredar. Barrejar la farina amb la llevadura i les espècies.
2. Barrejar la mantega i el sucre fins que quedi cremós, afegir els ous d'un en un.
Afegir la barreja de la farina, alternant amb la llet fins que estigui tot incorporat.
3. Ja podem posar la massa als motllos. En aquest cas he fet servir mini motllos, així que el tems al forn es redueix a uns 12 minuts, si es fan servir motllos normals, uns 25 minutets seran suficients.

En aquest cas vaig fer un icing de llet condensada.

4 cullerades mantega
1/2 tassa + 2 cullerades llet condensada
3/4 tassa de sucre glass

ho barregem tot i posem una culleradeta per sobre quan les magdalenes ja estiguin ben fredes.

Aquestes magdalenes no són gaire dolces, així que la llet condensada, els hi dona el punt de dolçor que busquem a un cupcake. Al fer-les petitones no empalguen gens i pots menjar una segona sense cap sentiment de culpabilitat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario